Kinrooise Sabien Tiels treedt op met Astrid Nijgh

De uit Ophoven afkomstige Sabien Tiels zal met haar ‘theatermama’ Astrid Nijgh in een eerbetoon aan Lennaert Nijgh een optreden verzorgen in GC ‘De Stegel’ in Molenbeersel. “Samen met Astrid zal ik dit eerbetoon opvoeren met Amaryllis Temmerman en Riet Muylaert”, aldus Sabien Tiels.

Naast het optreden in ‘De Stegel’ op 10 maart zal Tiels de voorstelling ‘Nijghse Vrouwen’ ook in ‘De Populier’ in Zandhoven en in het ‘Gildenhuis’ in Dendermonde (11 maart) opvoeren. Aan belangstelling heeft de zangeres geen klagen, daar haar single met Stef Bos ‘De Reis’ al acht weken in de Vlaamse Ultratop 50 genoteerd staat. “Daar ben ik dan ook erg trots op”, aldus Tiels.

Naast de optredens met Astrid Nijgh staan er vanaf maart ook een aantal duoconcerten gepland met Marcel de Groot, onder de noemer ‘Mannelijk Schoon’.

Foto: Sabien Tiels


Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *