Scouting Tungelroy maakt ijsbaan

De temperaturen zitten onder het vriespunt. Dat heeft de leden van Scouting Tungelroy deze week ertoe bewogen om een heuse ijsbaan te bouwen. “Nu is het hopen dat de temperaturen zo laagblijven”, geeft een woordvoerder aan.

Een lokaal loonwerkersbedrijf leverde de vele liters water en een bouwbedrijf uit Tungelroy zorgde voor stijgerhout. Vele vrijwilligers hebben er menig uurtje aan gespendeerd, maar het resultaat mag er wezen. “Wellicht dat we vrijdag of zaterdag de ijzers onder kunnen binnen”, geeft men aan.

Foto: Scouting Tungelroy

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *