Cannabisplantage ontdekt na brand in Maasmechelen

Wiet Cannabis

Op donderdag 19 januari 2017 omstreeks half negen in de ochtend woedde er brand in een garage van een woning in de Meerkolstraat in Maasmechelen. Na het blussen van de brand bleek er een cannabisplantage aanwezig te zijn.

De 160 planten werden vernietigd. Er werd eveneens een illegale stroomaftakking vastgesteld. De diensten van Infrax kwamen ter plaatse om de vaststellingen te verrichten. De 33-jarige bewoner werd gearresteerd maar mocht later beschikken. Het onderzoek wordt verder gezet door het Team Opsporingen van de politie Lanaken-Maasmechelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *