Getuigen overval snookercentrum gezocht

politie

Afgelopen nacht heeft een man een snookercentrum in Sittard overvallen. Hij had een breekijzer bij zich en vertrok met een geldbedrag. Rond middernacht kwam de dader het bedrijf binnen, om even later met geld het pand weer te verlaten. Hij is vermoedelijk ter hoogte van Linde weggerend in de richting van de Overhovenerstraat.

De dader zou rond 1.80m lang zijn en een smal postuur hebben. Hij was in het zwart gekleed en had een breekijzer bij zich. De man is vermoedelijk ter hoogte van Linde weggerend in de richting van de Overhovenerstraat. De politie is op zoek naar getuigen die deze man mogelijk gezien hebben op zijn vluchtroute rond middernacht. Informatie kan doorgegeven worden via 0900-88.44. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anonniem: 0800-7000.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *