Oud sportveld in Wessem wordt een park

De Dorpsraad van Wessem is samen met de gemeente Maasgouw bezig om de voormalige sportvelden in Wessem om te vormen naar een park. “We willen een park realiseren waar natuur en recreatie elkaar gaan ontmoeten”, zo vertelt voorzitter Jos Thijssen van de Dorpsraad Wessem.

De gemeente Maasgouw heeft inmiddels boomstammen in het te realiseren park neergelegd. “Naast het feit dat dit als speelaanleiding voor kinderen moet dienen, is het ook een schuilplek voor dieren, een groeiplaats voor paddenstoelen en een voedselbron voor tal van kevers en vogels”, aldus de voorzitter.

De komende periode wordt het park verder gerealiseerd.

Foto: Gemeente Maasgouw

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *