Druk bezochte prinsenreceptie van De Zoatmaale

Carnavalsvereniging ‘De Zoatmaale’ uit Stramproy hield zondag ter ere van hun nieuw gepresenteerde prinsen een Prinsenreceptie. Vele personen kwamen de hoogwaardigheidsbekleders de hand schudden.

Prins Danny I gaf aan tevreden te zijn over dit gebeuren en kijkt uit naar het komende seizoen. Een speciaal seizoen, daar de vastelaovend in Stramproy 6×11 jaar zal bestaan. Bij zijn bekendmaking gaf hij daarover aan: “Komendj jaor besteit de Roojer vastelaovendj 6×11 jaor! Mer waat hèltj Vastelaovendj in? Is ut plat, onnuuezel, of heet ut waerd? Euver det lèste kan ich uch zègge, Jao, vastelaovendj heet waerd! Vastelaovendj is cultuur, in oos geval Roojer cultuur en det motte wae in ieëre haoje. Diej daag zeen neet veur eine allein, nae, det veerse same, dao waas Geert-Jan veurig jaor hieël dudelik in en dao veur hebbe  wae uch allemaol vandoon! En wètj gae, dich lekker laote gaon mèt diej daag geuftj dich ein ontspanne geveul, wèg van alle drök.”

Foto’s: Guido Conen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *