383 Inwoners willen doorgaande wegen

Bij de Volksraadpleging in Opoeteren van afgelopen zaterdag is door 471 personen een stem uitgebracht. Het dorp telt ruim 4.000 inwoners. Bij de volksraadpleging kwam naar voren dat van de stemmers 383 personen de straten in het dorp doorgaand willen houden.

Het gaat om De Donkerberg, de Jonkersweg en de Driepaalweg in Opoeteren. Het college van Maaseik stelde eerder voor deze straten af te sluiten voor het doorgaande verkeer door er een slagboom te plaatsen. Het college geeft aan deze volksraadpleging te gaan gebruiken bij het formuleren van een voorstel voor de gemeenteraad.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *