'Dichters aan het Woord' bijzonder geslaagd

‘Wie zegt dat poëzie niet sexy is?’ Schepen Sylvie Vanmontfort en tal van aanwezigen in de Kinrooise bibliotheek hebben een andere mening. Het was dinsdagavond volle bak tijdens een voordrachtavond waarbij inwoners van de gemeente Kinrooi uit eigen werk gedichten voor droegen onder het thema ‘Dichters aan het Woord’.

Koen Snyers uit Beringen was aanwezig, maar naast deze dichter, schrijver en tekstperformer, die zichzelf graag ‘woordenweger’ noemt, waren uit de eigen gemeenschap Emma Stevens, Goele Stals, Jeman Janssen en Hubert van Eygen aanwezig die de aanwezigen uit eigen werk lieten genieten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *