Informatiekrant Wonen, werken en samenleven in Weert

Oelemarkt Weert

Vandaag brengt de gemeente Weert een speciale informatiekrant uit. Hierin staat informatie over toegang tot zorg, jeugdhulp en werk en inkomen. Maar er is meer te lezen, zoals bijvoorbeeld een regeling voor hulp bij de huishouding huiselijk geweld, vervoer via Omnibuzz of het omgaan met betalingsachterstanden. De krant ‘Samen leven, wonen en werken in de gemeente Weert’, wordt verspreid samen met het weekblad 1Weert.

De informatiekrant wordt huis-aan-huis verspreid behalve bij de brievenbussen met een nee/nee sticker. Belangstellenden die de krant toch willen lezen kunnen dit digitaal doen of kunnen een exemplaar ophalen bij de servicebalie van het stadhuis of bij de balie van De Vraagwijzer.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *