Henk Stribos is nieuw raadslid in Weert

stadhuis gemeentehuis weert

Henk Stribos is tijdens de raadsvergadering van 25 januari beëdigd tot nieuw raadslid in de gemeente Weert. Hij volgt Nicky Linskens op in de CDA-fractie. Van haar is tijdens dezelfde vergadering afscheid genomen.

De heer Stribos is 68 jaar oud. Hij is naast zijn lidmaatschap in de gemeenteraad penningmeester van het Nederlandse Rode Kruis afdeling Weert e.o., leidinggevende bij het tennispaviljoen van de Tennisclub in Boshoven, penningmeester van Stichting Samen Zorgen Huis en lid van het Algemeen Bestuur van het Waterschap Peel en Maasvallei.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *