Leden van Handboogvereniging St. Hubertus Stramproy in de prijzen

Zaterdag 28 januari werd het Nederlands Kampioenschap handboog-indoor 18m voor cadetten en junioren verschoten. De wedstrijd ging door in de Jo Gerris Sporthal in Roermond. Het NK is enkel voor NHB-leden die geboren zijn in 1997 of later.

Anne-Brechtje Deelstra, uitkomend voor Handboogvereniging St. Hubertus uit Stramproy wist daar brons te winnen bij de dames cadetten. Haar broer viel helaas net buiten de prijzen en werd 4e bij de heren Cadetten.

Scott Bex werd zesde en Dylan Moonen twaalfde.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *