Bridgeclub Vriendenkring Kessenich ging culinair

Bridgeclub Vriendenkring Kessenich ( BVK ) heeft haar derde zelfstandige bestaansjaar op passende wijze ingezet. “Onlangs werden er 26 bridgeparen verwelkomd met een glaasje Cava en enkele lekkere aperitiefhapjes. Er werden telkens twee rondes bridge afgewisseld met culinaire verwennerijen”, zo vertelt secretaris Jacky Gielen van de bridgeclub.

De culinaire hapjes werden door vrijwilligers Gerda en Andrea van de bridgeclub gemaakt.

De bridgeclub is elke donderdag vanaf 19.30 uur actief, in twee lijnen met zeven ronden van vier spellen.
Voor geïnteresseerden wordt er op maandag 13 maart gestart met een nieuwe Beginnerscursus bridge. er zullen minimaal tien lessen gegeven worden. Na het volgen van deze cursus kan er deelgenomen worden aan de reguliere bridgedrive. Dat dit succes heeft, kan Jacky Gielen beamen: “We hebben meteen na het afsluiten van de eerste cursus, vorig jaar juni, een B-lijn opgestart.”

Aanmelden voor de cursus kan via e-mail.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Bridgeclub Vriendenkring Kessenich ging culinair”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *