Voetbalvereniging Sint Joost doneert aan Thomashuis en Herbergier

Voetbalvereniging Sint Joost vierde afgelopen jaar het 75-jarig jubileum. Tijdens dit feest heeft de club een jubileumloterij gehouden met diverse prijzen. De eerste prijs ter waarde van 300 euro is echter niet afgehaald door de prijswinnaar, die onbekend is voor de vereniging. Daarom heeft Voetbalvereniging Sint Joost besloten om deze prijs te doneren aan het Thomashuis en de Herbergier zodat zij hier iets leuks mee kunnen gaan doen.

Onlangs zijn een aantal bestuursleden op bezoek gegaan bij deze twee instanties om hun de cheque te overhandigen. Ook zijn de bewoners van beide instanties getrakteerd op een lekker stukje vlaai. Omdat beide huizen zo’n goed werk doen, heeft de voetbalclub besloten hier een jaarlijks terugkerend gebeuren van te maken.

Foto’s: Voetbalvereniging St. Joost

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *