Een 9,6 voor Agnetenklooster in Maaseik

Het Bed & Breakfast ‘ Het Agnetenklooster’ in Maaseik heeft voor het derde jaar op rij een 9,6 als rapportcijfer van website booking.com in ontvangst mogen nemen.

Gastvrouw Patricia Indekeu is uitermate trots: “We danken dit mooie resultaat uiteraard dankzij de klanten die reviews hebben ingeleverd.”

“Van hier uit is het mogelijk Maaseik en de regio te ontdekken”, aldus Indekeu. Voor Patricia is het belangrijkste dat de mensen zich er thuis voelen. “Ik wil alle gasten een huiselijk gevoel geven. Ik heb bijvoorbeeld één tafel waar het ontbijt wordt opgediend. En afhankelijk van het aantal personen dat komt ontbijten, is dat een grote of kleine tafel. Het sociale is voor mij dus heel belangrijk.”

Bed & Breakfast ‘Het Agnetenklooster’ werd in 2010 gerenoveerd. Het gebouw herbergde eertijds de infirmerie (ziekenzaal) van de zusters. Het onderging verschillende verbouwingen in de 19de eeuw, maar behield een aantal oorspronkelijke elementen en straalt veel charme uit. Het klooster stamt uit 1245.

Foto: Facebook Agnetenklooster

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.