Advertentie maken terwijl bij de buren brand uitbreekt

Een inwoner van Weert wilde zijn automatische garagedeur graag verkopen en ging aan de slag met het maken van een advertentie op Facebook. De tekst had hij al klaar: “Elektrische garagepoort te koop. Gebruikt maar werkt nog prima! Zo snel mogelijk op halen. Afstandbediening ontbreekt, 200 euro!” Alleen nog even en foto maken…

De inwoner ging naar buiten, stelde zijn fototoestel in en knipte… Dat de garagedeur snel opgehaald moet worden, bleek wel bij het bekijken van de foto, want het huis van de buren stond in de brand. Dat weerhield de Weertenaar er echter niet van de advertentie eerst op social media te plaatsen.

Foto: Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.