Babyborrel in Kinrooi

Op 19 februari 2017 organiseert het gemeentebestuur van Kinrooi een babyborrel voor de kinderen die in 2016 in de gemeente geboren zijn. Tijdens deze babyborrel krijgen jonge gezinnen een geboortepremie van 50 euro aangeboden.

Tevens stellen een aantal gemeentelijke diensten, waaronder de sportdienst, jeugddienst, buitenschoolse kinderopvang en zo meer hun werking voor aan de jonge ouders. Ouders die voor de babyborrel in aanmerking komen zijn reeds door het gemeentebestuur uitgenodigd en kunnen zich aanmelden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *