Bas Diederen verlaat Team4Talent

Triatleet Bas Diederen uit Susteren neemt afscheid van Team4Talent. Hij geeft aan toe te zijn aan een volgende stap.

Diederen reageert op de website van het team. “Het doel en focus is het podium behalen op het WK in Hawaï. Daarvoor moet er een persoonlijk team om me heen samengesteld worden zodat ik kan toewerken naar dit doel.”

“Ik ga voorwaarden creëren die naar mijn inzicht nodig zijn om mijzelf met de beste van de wereld te kunnen meten. Team4Talent heeft flink bijgedragen aan de professionalisering van de triathlonsport in Nederland en van mijzelf. Ik wil het team, en in het bijzonder André Kwakernaat bedanken dat we samen mooie prestaties hebben kunnen realiseren.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.