Bestuur Waterschap Limburg gepresenteerd

Het nieuwe bestuur van Waterschap Limburg heeft maandagmiddag haar secretaris/directeur en het nieuwe dagelijks bestuur benoemd. Ook werd het besluit genomen om de voordracht van Patrick van der Broeck als nieuwe dijkgraaf over te nemen.

Van der Broeck werd eerder al benoemd tot waarnemend voorzitter en met het besluit van vandaag wordt hij binnenkort ook formeel tot dijkgraaf benoemd door de Kroon.

Secretaris/directeur Henk Mensink presenteerde ook zijn directieteam: Marlies Leenders (Bestuur en Organisatie), Erik Keulers (Waterkeringen) en Jelle Roorda (Watersysteem- en keten) vormen per 1 januari samen met Henk de nieuwe directie.
Patrick van den Broek heeft zin in zijn nieuwe job: “Nu zijn we echt van start en dat voelt goed. De afgelopen dagen is er ontzettend hard gewerkt om alles achter de schermen fusieklaar te maken en nu kunnen we aan de slag met alle ambities die we hebben bij het Waterschap”, aldus de dijkgraaf van het kersverse Waterschap Limburg.

Voorafgaand aan de bijeenkomst had werd er een serenade gebracht bij de nieuwe dijkgraaf thuis. Muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo tekende hiervoor.

Van der Broeck draagt de muziekvereniging al jarenlang een warm hart toe, afgelopen april stond Patrick tijdens Maestro nog op de bok van Fanfare Ons Genoegen.
Tot grote verassing van de nieuwe dijkgraaf werd maandag de vereniging hartelijk ontvangen op het kantoor van Waterschap Limburg in Roermond.

Foto’s: Muziekvereniging Oirlo

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.