Bibliotheek Kinrooi looft prijzen uit

De Bibliotheek Kinrooi hield onlangs een Roald Dahl wedstrijd. Bezoekers van de bibliotheek werden opgeroepen om een originele creatie te maken rondom deze schrijver.

Vele inzendingen waren het resultaat van de oproep. Een onafhankelijke jury heeft enkele prijzen uitgeloofd. Lara Voortmans uit Geistingen kreeg een prijs voor haar gemaakte gedicht, Ook Laure Vanderstegen uit Kinrooi kreeg een prijs voor haar ingezonden gedicht. Ook de reuzenkrokodil die Maud Van Langen uit Kessenich gemaakt had viel in de prijzen. De bibliotheek geeft aan terug te kijken op een geslaagde actie waardoor het lezen en hier actieve betrokkenheid in te tonen gelukt is.

Foto: Gedicht Lara Voortmans

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.