Bladafval bij Kinroois recyclagepark

Nog deze hele maand kunnen inwoners van de gemeente Kinrooi bladafval gratis naar het recyclagepark brengen. Het moet wel gaan om zuiver bladafval en niet om ander fijn tuinafval of snoeihout. Het zuiver bladafval kan verzameld aangeboden worden in een zak of bak.

Als inwoners van de gemeente Kinrooi zich aanmelden met hun eID in het recyclagepark, kan de knop bladafval gekozen worden. Deze optie is niet het gehele jaar zichtbaar maar in deze periode tijdelijk wel. Als er wél ander tuinafval bij de bladeren zit, wordt het beschouwd als groenafval en telt het mee voor de maximum aanlevering van 400 kg groenafval.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.