Bomen snoeien in Weert

De platanen in de St. Jozefslaan in Weert moeten weer worden gesnoeid. Dat karwei begint op maandag 30 januari. Gestart wordt aan de zijde van Zuiderstraat. Het snoeien van deze bomen gaat vier weken duren.

De bomen in de St. Jozefslaan worden één maal per drie jaar gesnoeid ofwel gekandelaberd. Dat betekent dat de bomen weer geknot worden. De aanwezige takken van de platanen worden helemaal verwijderd. Zo blijft er voldoende lichtinval in de straat.

Tijdens het snoeien van de bomen zal er enige overlast zijn. Om de bomen te kunnen snoeien worden er tijdelijk parkeervakken afgezet. Daardoor zijn deze tijdelijk niet beschikbaar. De aannemer kan dan de werkzaamheden veilig uitvoeren. Ook wordt zo voorkomen dat er schade aan voertuigen ontstaat. Het snoeiafval wordt op dezelfde dag afgevoerd door de aannemer.
De bewoners worden door de aannemer geïnformeerd wanneer voor hun woning de bomen gesnoeid worden. De bewoners wordt vriendelijk verzocht om de auto tijdens de uitvoering van de werkzaamheden niet in de afgezette vakken te plaatsen. Zo kan het werk voorspoedig worden uitgevoerd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.