Breeënaren kunnen huisvuilzakken in februari ophalen

In de gemeente Bree is Limburg.net verantwoordelijk voor het huisvuil. Deze organisatie is de afvalintercommunale van Limburg en Diest en staan in voor de afvalpreventie en inzameling van de 44 gemeenten in de provincie Limburg.

Medio februari kunnen inwoners van de gemeente Bree huisvuilzakken ophalen. Dit kan op enkele plaatsen in de gemeente, zoals de Onthaalbalie van het Stadhuis, AD Delhaize, Carrefour en Kringwinkel Maasland. Inwoners dienen hun elektronische identiteitskaart mee te nemen.

Limburg.net laat nog weten dat ook in 2017 de ophaalwagens hun ronde om 6 uur ’s ochtends starten. Bewoners wordt daarom gevraagd om afval de avond voordien op een zichtbare plaats buiten neer te zetten.

Foto: Limburg.net

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.