Brochure 'De Dodendraad aan de grens' goed gelezen

De brochure ‘De Dodendraad aan de grens te Kinrooi’ is al drie keer gedrukt, de eerste keer in maart 2010. In de brochure werd onder andere een unieke foto van de draad in Molenbeersel opgenomen die Timmie Van Diepen vond in het Legermuseum van Brussel. Daarnaast werd een nieuwe scan van de unieke kaart van de ‘Grenzzaun Aachen-Antwerpen’ van M. Stevens uit Dilsen-Stokkem opgenomen. De derde druk, nog steeds leverbaar, loopt ook goed.

In totaal 48 bladzijden met nieuwe foto’s en nieuwe informatie, dat bevat de derde druk die naar aanleiding van de 41ste gouwdag van Heemkunde Limburg, verscheen. De brochure is door Drukkerij Symons uit Bree gerealiseerd onder verantwoording van de Geschied- en Heemkundige Kring Kinrooi en de Culturele Raad Kinrooi. Lei Wolters en Hubert van Eygen tekenden voor de inhoud.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.