Buitenlandse drugstouristen weten Roermond inmiddels te vinden

Inmiddels ervaart ook de gemeente Roermond een groeiende stroom van buitenlandse coffeeshopbezoekers. Dat leidt tot vergelijkbare overlast zoals die tot juni afgelopen jaar ook in Sittard en Geleen werd ervaren.

Sinds burgemeester Sjraar Cox van Sittard-Geleen weer strikt liet handhaven op het ingezetenen-criterium, coffeeshops mogen alleen softdrugs verkopen aan inwoners van Nederland, droogde in Sittard-Geleen de stroom buitenlandse drugstouristen helemaal op.

De buitenlandse klanten rijden nu massaal door naar Roermond, waar meer buitenlanders dan Nederlanders de coffeeshops bezoeken. De gemeente beraadt zich op een oplossing voor de overlast.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.