Chaos op Limburgse wegen

UPDATE 16.40 uur: A2 ten zuiden van Maastricht afgesloten.

Het regent ongevallen op de Limburgse wegen, de situatie is zaterdagmiddag zeer ernstig te noemen. Vanwege de grote aantallen ongevallen is op last van de politie de A73 tussen Linne en Beesel in beide richtingen afgesloten. De Verkeers Informatie Dienst (VID) noemt het de eerste zwarte dag van 2017. Er trekken momenteel nieuwe ijzelbuitjes de provincie in, waardoor het plotseling en erg plaatselijk zéér glad kan worden.

Wie niet dringend de weg op moet wordt dan ook met klem aangeraden thuis te blijven. Code oranje is voorlopig nog van kracht, en ook als de temperatuur boven het vriespunt komt zal het nog lange tijd veradelijk glad blijven omdat neerslag op de nog koude wegen direct bevriest. Later in de komende nacht kan het in opklaringen opnieuw lokaal glad worden door opvriezing en/of aanwezige sneeuw- of ijsresten.  Ook met winterbanden blijft het zeer gevaarlijk op de Limburgse wegen !

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.