Communiefoto's maken in trek bij Brandweer Bree

brandweer-noord-limburg-bree

De voorbereidingen voor de Communie zijn volop. Vele personen stellen zich de vraag waar een mooie locatie is om communiefoto’s te maken. Brandweer Bree geeft aan dat vele personen inmiddels de weg naar de brandweerkazerne weten te vinden en zet daarom op enkele momenten de deuren open om aan dit verzoekt te kunnen doen.

Op woensdag 8 maart kunnen er van 13.00 tot 16.00 uur foto’s gemaakt worden op de Post Bree (Bocholterstaat 15), Post Leopoldsburg (Koningin Louisa-Marialaan 145), Post Lommel (Norbert Neeckxlaan 52) en Post Neerpelt (Heuvelerweg 24).

Bij interesse dient men dit vooraf aan te geven via mail. De accommodaties worden ter beschikking gesteld, voor een fotograaf dient zelf gezorgd te worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.