Da Vinci Maasbracht beste Wijn Restaurant

Da Vinci in Maasbracht is door culinair Nederland verkozen tot beste Wijn Restaurant van Nederland en ontvangt daarvoor een Restaurant Award.

De Restaurant Awards werden voor de derde keer uitgedeeld aan de hand van de stemmen van de 500 beste chefs en restauranteigenaren die ons land rijk is. In totaal werd in 12 categorieën gestreden voor die prestigieuze awards. Restaurant De Librije in Zwolle werd verkozen tot beste Restaurant van Nederland.

“Vanzelfsprekend mogen we graag een goed glas wijn drinken bij de gerechten. Het visje moet immers wel zwemmen,.. of het vlees, of de groente(n) of…… nou ja het moge duidelijk zijn, wijn is fijn”, aldus de jury. Bij Da Vinci in Maasbracht kan dat volgens de jury het beste. De organisatie ging met een camera langs bij Da Vinci.

Foto: Engelman Architecten

Beste Wijn Restaurant van Nederland from HEERLIJK TV on Vimeo.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.