Dagelijks nieuws uit de Grensstreek

Weten wat er zoal in de Grensstreek gebeurd? De nieuwswebsite www.grenslandactueel.com zorgt voor dagelijks nieuws uit de regio, met speciaal aandacht voor de gemeenten Kinrooi, Bree, Maaseik, Bocholt, Hamont-Achel, Maasmechelen en Dilsen-Stokkem en aan de andere kant van de grens, Leudal, Echt-Susteren, Roermond, Sittard-Geleen, Nederweert en Weert.

Zelf nieuws aandragen is mogelijk via e-mail. Daarnaast biedt de website ook een mogelijkheid om middels een nieuwsbrief op de hoogte te blijven van alle gebeurtenissen in de grensstreek. Grensland Actueel is onderdeel van de VZW BNMG, de België-Nederland Media Groep. Deze VZW brengt nieuws op verschillende dragers, website en social media. Binnenkort wordt er gestart met TV-reportages. Op radio werkt Grensland Actueel al samen met EuregioRadio.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Dagelijks nieuws uit de Grensstreek”

  1. Leuk dat Grensland dit weet te brengen, ben benieuwd naar het nieuws. Toppie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.