Digidokter in Bibliotheek Dilsen-Stokkem

Inwoners van Dilsen-Stokkem die met vragen over hun computer, tablet of smartphone zitten, kunnen terecht bij de Digidokter.

Elke maand houdt de Digidokter in de Bibliotheek van Dilsen-Stokkem een spreekuur. De service die vorig jaar werd gestart, kent een redelijk grote aanloop. “Aanmelden is gewenst”, aldus bibliothecaris Nellie Weerens. “In de aanmelding kan dan meteen meegegeven worden waar de vraag over gaat, zodat de Digidokter zich hierop kan voorbereiden.”

De eerstkomende keer dat de Digidokter ‘spreekuur’ houdt in de Bibliotheek van Dilsen-Stokkem is vrijdag 3 februari, tussen 13.30 en 16.00 uur. “Inwoners worden maandelijks één op één geholpen”, zo besluit Weerens.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.