Druk bezochte Nieuwjaarsduik Geistingen

Het was heel erg fris, vanmiddag. Maar dat weerhield de ruim 300 gegadigden niet om klokslag 12.00u een frisse duik te nemen in het water bij Dagstrand De Steenberg in Geistingen. Voorafgaand aan de duik werden de durfallen middels een training opgewarmd.

In de verwarmde tent die op vrijdag al geplaatst was, stonden vele honderden belangstellenden, maar de èchte bikkels zaten in het water, weliswaar niet lang, maar een kortstondige duik om het nieuwe jaar dat op de kop af één week oud is, in te luiden, werd gretig gedaan. KWB Geistingen organiseert deze duik dit jaar. Het was dit jaar voor de zesde maal dat er ‘gedoken’ kon worden in Geistingen bij het Dagstrand tere ere van het nieuwe jaar. “Je ziet steeds meer belangstellenden komen”, zo reageert een enthousiaste kijker langs de kant.
Na de duik was er nog een Afterparty in Geistingen.

Foto’s: Niels Gielen en Guido Conen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.