Duitser heeft weinig weet van Nederlandse en Belgische grensregio

Een overgroot gedeelte (in totaal 73 procent) van de toeristische bedrijven aan de Duitse kant van de Nederlandse grens zegt niets tot weinig af te weten van de markt in de Belgisch-Nederlandse grensregio. Een en ander werd gepresenteerd tijdens de ‘nulmeting’ die medio 2016 uitgevoerd werd aan de start van het project Grenzeloze Toeristische Innovatie (GTI).

Het gebrek aan kennis opvullen, is de doelstelling van dit Interreg-project. Insteek is voorlichting over de wederzijdse cultuur- en marktverschillen, aldus NederlandDoetZaken.

Het project bestaat er onder meer uit dat ondernemers adviezen en excursies krijgen aangeboden, dat er praktische ervaring wordt uitgewisseld en dat ze via trainingen leren in te spelen op specifieke behoeften.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *