Eerste Skilpod-woningen in Stramproy geplaatst

Deze week zijn de eerste Skilpod-woningen in Stramproy geplaatst. Aan de Horsterweg in het dorp worden door Woningstichting St. Joseph duurzame woningen voor jongeren geplaatst, zo maakten we onlangs bekend op deze website.

De leverancier van de woningen, het Belgische Skilpod, was met groot materieel uitgerukt om de woningen te plaatsen, wat kon rekenen op grote belangstelling vanuit Stramproy. De woningstichting heeft aangegeven dat er in toenemende mate vraag is naar woonruimte van alleenstaanden, vluchtelingen en kleine huishoudens, groepen waarvoor in Stramproy nauwelijks tot geen woonruimte beschikbaar is. St. Joseph wil nu en in de toekomst hiermee extra rekening gaan houden.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.