Elvis-hitparade 'The King Alive' bij FM Goud

FM Goud, de zender met een frequentie in Bree (105.9 MHz) zal op zaterdag 4 maart een Elvis Presley Top 20 uitzenden. “Het initiatief komt van ‘The King Alive’. Dit is een eenmalig tribute-concert rond Elvis Presley met een geweldig goede Elvis-imitator”, aldus CEO Michel Vanderfeesten van de radiozender die in Peer haar studio’s heeft staan.

De tribute band zal een ode aan de Rock ’n Roll gaan brengen op 4 maart in het Poorthuis in Peer. “Dit gaat niet alleen een, met humor doordrenkte, plezante avond worden. Maar ook een avond met hoogstaande muziek”, zo vertelt een woordvoerder van de organisatie. “De live band bestaat uit maar liefst negen leden.” Vanderfeesten vult aan dat de organisatoren hem benadert hebben om FM Goud voor dat moment eenmalig in ‘FM Graceland’ om te dopen. “Daar we waken over diversiteit hebben we hier goed naar gekeken, maar Elvis is zeg maar de spreekwoordelijke uitzondering.”

De Elvis-presentator zelf zal de hitparade bij FM Goud gaan presenteren op zaterdag 4 maart. “Volgens mij hebben we ooit eens eerder een Elvis-dag georganiseerd, maar een hitparade is toch iets anders”, aldus Michel Vanderfeesten. “We gaan die volledig door onze luisteraars en facebookvrienden laten samenstellen.” Hiervoor dient er een Top 3 ingestuurd te worden.

“Personen die ene Top 3 insturen maken daarbij ook nog eens kans op een pakket vrijkaarten voor de avond in Peer en krijgen drankbonnen, bij elkaar goed voor zo’n vijftig euro”, zo vervolgt Vanderfeesten.

Op de vraag welk Elvis-nummer de favoriet van Michel Vanderfeesten zelf is, besluit hij met: “Dan zou ik Suspicious Minds zeggen. Er zijn er wel meerdere, maar dit geeft mij nog steeds kippenvel, zelfs als ik de versie van de Fine Young Cannibals hoor.”

Foto: The King Alive

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.