Fer Naus Buuttekampioen 2017

De uit Linne afkomstige en in Roermond woonachtige Fer Naus werd vrijdag 13 januari tijdens het Groot Limburgs Buuttekampioenschap uitgeroepen tot winnaar van dit gebeuren. Naus werd winnaar met zijn buut ‘De Kroeskapitein’.

Naast het publiek in ‘De Oranjerie’ kreeg hij ook de jury voor zich. Het is niet de eerste keer dat Fer Naus Buuttekampioen is. In 2011 en 2013 kreeg hij deze titel ook al. Henrie van Geneijgen uit Swartbroek werd met zijn buut ‘Sjoeënmooder’ tweede, Ger Frenken uit Roggel werd derde met ‘De Maeter Opnemer.’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *