Fortuna opent webshop

Niet meer de deur uit hoeven om een seizoenkaart, tickets voor thuiswedstrijden en officiële merchandise van Fortuna Sittard te kopen.

Vanaf nu kan dat gewoon vanuit de luie stoel! De nieuwe webshop www.fortunastore.com heeft de deuren namelijk geopend. In eerste instantie zijn halve seizoenkaarten en kaarten voor één van de skyboxen te bestellen. Binnenkort wordt de webshop aangevuld met de nieuwste merchandise.

In de webshop www.fortunastore.com is te betalen met IDEAL, PayPayl en creditcard. Bestelde artikelen kunnen worden bezorgd of worden afgehaald bij de kantoren van Fortuna Sittard. Neem dus snel eens een kijkje in deze nieuwe shop!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.