Geslaagde Chrysostomosshow leerkrachten De Helix

Leerkrachten van Campus De Helix in Maasmechelen hebben afgelopen donderdag vanwege Chrysostomos hun leerlingen aardig verrast met een parodie op de succesvolle Vlaamse TV-serie ‘FC de Kampioenen’. Alle typetjes die normaliter in de TV-serie meespelen, werden op een ludieke wijze geïmiteerd. Hun imitatie werd ‘FC de Campus-ioenen’ genoemd.

Chrysostomos (ook wel honderd dagen genoemd) is een scholierengebruik waarbij de laatstejaars vieren dat ze, normaal gezien, nog maar (ongeveer) honderd dagen school moeten volgen.

In het filmpje gaan de leerkrachten op Pokémonjacht op school in Maasmechelen. Daarnaast speelt er ook het een en ander met hondje ‘Nero’. Het filmpje is erg populair. De leerkrachten die gefigureerd hebben kunnen bij de leerlingen in ieder geval niet meer stuk. Maar of zij nog serieus genomen worden voor de klas…?

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.