Geslaagde eerste projectweek

In de week van 16 tot en met 22 december 2016 beleefden de leerlingen van klas 1B van Middenschool H. Hartinstituut Bree hun eerste projectweek: Feesten in december. Ze maakten enkele boeiende uitstappen zoals naar Sint-Vincentius en naar Winterland in Hasselt.

Daarnaast stonden er ook in de school fijne, creatieve en leerrijke activiteiten op het programma. De leerlingen maakten mooie lichtbokalen en lekker kerstgebak. Bij beide activiteiten mochten ze hun creativiteit laten zien bij het versieren. Ook het schaatsen op de schaatsbaan in Bree was een hele leuke belevenis. Verder werd er heel wat op de computer gewerkt.

Zo maakten ze digitale kerstkaarten, een powerpointpresentatie die ze naar hun E-twinningpartner in Amsterdam stuurden en zochten ze informatie op over hoe mensen in andere Europese landen het kerstfeest vieren. Deze eerste projectweek was een schot in de roos, zo geeft de directie van de onderwijsinstelling aan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.