Geslaagde Toast Literair in Bibliotheek Dilsen-Stokkem

In de Bibliotheek van Dilsen-Stokkem werd zondag, voor de zevende maal, Toast Literair georganiseerd. Internationaal gelauwerd woordkunstenaar Philip Meersman kwam, zag en overwon in de bibliotheek. Zijn ‘slam poetry’ was een ongewoon spel van humor, ritme en emotie dat de uitverkochte zaal helemaal mee kreeg.

Er was ook muzikale ondersteuning, ditmaal van het ensemble van Kunstacademie Dilsen-Stokkem. Er werd na afloop nog nagepraat. Naast de Bibliotheek van Dilsen-Stokkem werd deze bijeenkomst gezamenlijk met het Davidsfonds Dilsen-Stokkem georganiseerd.

Foto’s: Bibliotheek Dilsen-Stokkem

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.