Getuigen aanrijding scootmobiel gezocht

Politie Sittard

Een vrouw in een scootmobiel raakte donderdagmorgen gewond bij een aanrijding met een personenauto op de Odasingel in Sittard. Deze kleine zwarte auto ging er na de aanrijding vandoor en liet het slachtoffer gewond achter. De politie vraagt getuigen om zich bij haar te melden.

Rond 10.00 uur kreeg de politie melding van de aanrijding. Het slachtoffer is door de aanrijding uit haar scootmobiel gevallen en bleef op het wegdek achter. Zij is gewond per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het team Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding. Als gevolg van het politieonderzoek is de weg deels enige tijd afgezet geweest voor het doorgaande verkeer. De scootmobiel is meegenomen door de politie voor technisch onderzoek.

Getuigenoproep
De politie heeft via Burgernet aan 3.000 deelnemers een oproep laten uit om mee uit te kijken naar het kleine zwarte voertuig dat schade heeft aan de voorzijde als gevolg van de aanrijding. Heeft u informatie over deze gezochte auto? Of was u getuige van de aanrijding? Deel deze informatie dan met de politie via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800-7000.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.