Gezellig dorpsrestaurant in Opoeteren (foto's)

Donderdagmiddag was het weer erg gezellig in het dorpsrestaurant in Opoeteren.

Het dorpsrestaurant biedt een goedkope en gezonde maaltijd aan iedereen die geïnteresseerd is. De bedoeling van het dorpsrestaurant is om gezellig samen te tafelen. Het dorpsrestaurant is een vrijwilligerswerking en vindt iedere donderdag plaats in de ontmoetingshuizen van respectievelijk Voorshoven en Opoeteren.

Hoe werkt het ?

Je koopt een toegangsticket in één van de voorverkooppunten. Deze voorverkooppunten zijn:

Supra Dibos, Opoeteren
Administratief centrum Neeroeteren
Bakkerij Stef, Dorne

Je kan tickets kopen vanaf de dinsdag in de week vóór het dorpsrestaurant tot de dinsdag in de week van het dorpsrestaurant. Op de dag van het dorpsrestaurant kan je vanaf 11.30 uur een plaats komen zoeken. Het eten wordt opgediend om 12.00 uur.

Extra dienstverlening
Tijdens het dorpsrestaurant kan je na het eten toegangstickets kopen voor het volgende dorpsrestaurant van dezelfde deelgemeente. De kosten bedragen slechts € 7,50 per persoon en € 3,50 voor kinderen. Het eerstvolgende dorpsrestaurant is op 2 februari in Voorshoven (Neeroeteren). Kom een lekkere maaltijd eten aan een democratische prijs! Gezond, gezellig, goedkoop, gemakkelijk en met goesting, dat is het dorpsrestaurant. U bent VAN HARTE WELKOM !

Grensland Actueel ging vanmiddag de sfeer proeven in Opoeteren en maakte de volgende reportage:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.