Idee voor gezamenlijk goede doelen actie in Ittervoort

geld-euro

De Dorpsraad van Ittervoort heeft het plan opgepakt om dit jaar in Ittervoort te komen tot een gezamenlijke Goeden Doelen actie. Voor een zo breed mogelijk draagvlak willen ze graag een oproep doen aan alle collecteleiders zich te melden om zo een gezamenlijke start te maken.

Jo Tobben is kartrekker van het project: “We gaan inventariseren of er zoals in zoveel dorpen, mogelijkheden zijn om te komen tot een gezamenlijk goede doelen actie in Ittervoort. Een handjevol belangstellenden hebben al gereageerd, maar we zoeken nog meer inwoners van ons dorp die dit mee willen dragen.”

Geïnteresseerden wordt verzocht te bellen met Jo Tobben: 0475-56.57.98.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.