IJzel in de grensstreek (video)

Sinds 4 uur vannacht is sneeuw gevallen in de grensstreek. Dit heeft tot nog toe vele ongemakken met zich mee gebracht. Op verschillende plekken is sneeuw geruimd, maar strooiploegen, die veelal al sinds gisteravond bezig zijn, krijgen met moeite de overlast weggewerkt, vanwege de temperaturen en de lichte regen die momenteel valt.

De ijzel zal de komende uren nog aanhouden. De verantwoordelijke diensten geven het advies om binnen te blijven als je er niet persé uit hoeft.
Naast de strooiwagens op de snelwegen rijden er ook op provinciale en gemeentelijke wegen strooiwagens met vele kilo’s zout. Omdat er weinig verkeer op de wegen is, wordt het zout niet goed ingereden. Overigens helpt zout niet tegen ijzel.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *