Intergemeentelijk Badmintoncriterium

Vorig jaar startte het Intergemeentelijk Badmintoncriterium in Bocholt. Bree en Peer volgden. In 2017 gaat de competitie verder. Dinsdag 10 januari is Maaseik aan de beurt. Het is een recreatieve sportsamenkomst waar het spelen van badminton belangrijk is en de score bijkomstig. Ook beginnelingen komen aan hun trekken.

Na Maaseik volgen ook nog Meeuwen-Gruitrode (3 februari), Kinrooi (22 februari) en Opglabbeek (7 maart).
Het Intergemeentelijk Badmintoncriterium wordt door de Buurtsportdiensten georganiseerd. Deze dienst organiseert vaker zulk soort activiteiten, waaronder een bosloopcriterium, een cursus mountainbike, een petanquecriterium, ski-vierdaagse en meer.

Foto’s: Sportdiensten NO-Limburg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.