Inwoner Kinrooi heeft behoefte aan papieren info-kalender

Reeds dertien jaar wordt de Kinrooi Gids, voorheen de gemeentegids-agenda genoemd, in de brievenbus bij alle inwoners gedeponeerd. Communicatieverantwoordelijke van de gemeente Kinrooi Eddy Smeets: “We beschouwen dit als het Sinterklaasgeschenk voor alle inwoners.” In het ene gezin krijgt deze kalender een vaste plek, bij anderen verdwijnt deze bij het oud papier. Het gemeentebestuur heeft overwogen om het papieren exemplaar te vervangen door louter een digitale versie. Hiervoor werden de inwoners van de gemeente Kinrooi opgeroepen om middels een antwoordkaart te laten weten of men de gids als papieren exemplaar wenste te ontvangen.

Op het kantoor van Eddy Smeets staan een tweetal dozen. In de ene ligt een handjevol kaarten terwijl in de doos daarnaast vele kaartjes zitten. “Uit de gehouden enquête blijkt dat er een grote behoefte is aan een papieren exemplaar van onze Kinrooi Gids”, zo vertelt hij. Een oordeel is nog niet bekend, daar insturen nog kan tot 1 februari.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.