Inwoners Bree kunnen huisvuilzakken afhalen

Inwoners van de gemeente Bree kunnen hun tegoed van huisvuilzakken vanaf 13 februari aan de centrale balie van het Stadhuis afhalen.

In de loop van 2017 ontvangt iedere inwoner de afvalbelasting. In de belasting zit een hoeveelheid huisvuilzakken inbegrepen die inwoners tegoed hebben ( het quotum huisvuilzakken 2017). Deze huisvuilzakken kunnen aan de hand van de identiteitskaart van een bewoner afgehaald worden aan de centrale balie van het stadhuis.

De Stad Bree werkt met het ophalen van huisvuil samen met Limburg.net. Zij informeren bewoners over het quotum via een folder die in de week van 6 februari in de brievenbus zal vallen.

Voor 13 februari is het quotum nog niet opgeladen in het account van de inwoners. De Stad Bree geeft vandaar dan ook aan dat afhalen voor die datum met betrekking tot het tegoed geen zin heeft. Huisvuilzakken kunnen wel het gehele jaar door tegen het reguliere tarief worden aangekocht.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.