Jeugdpreens van VV De Brökwagters Bosseve: Jeroen II

Jeroen Bocken zal in 2017 de jeugdvastelaovendj op Bosseve in Weert voorgaan. Op vrijdag 20 januari werd na de bekendmaking van de jeugdraad Jeroen II uitgeroepen als jeugdpreens van de Brökwagters.

Jeroen is 11 jaar en woont samen met zijn moeder Suzanne en zus Lisa aan de Weyerkesweg 2 op Husseve. Jeroen zit in groep 8a van de Odaschool en heeft als hobby’s voetballen bij FC Oda, vastelaovendj vieren (hij doet mee aan de wichter boônte middig en aan de optocht met VV De Kuitbôkse) en hij is fan van PSV.

Als adjudanten heeft Jeroen gekozen voor Sem Grosfeld en Revi Thijs. Net als Jeroen zitten ze allebei op de Odaschool. Deze drie zijn met vastelaovendj op de jeugdactiviteiten in het Brökwagterspeliês te vinden. Jeroen en Sem doen ook mee met de wichter boônte middig op 28 en 29 januari.

Omdat Jeroen op het voetbalveld en ook in de Don Bosco door de hele zaal stuitert heeft hij de Orde van de Stuiterbâl ingesteld.

Hij gaat de jeugd van de Brökwagters voor onder zijn devies:
“Noow neet links en ouch neet rechtsback, mer heej staon ich op mien plek!”

De nieuwe jeugdraad wordt gevormd door Zeffie Beijes, Shannon Nouwen, Justin Peeters (alle drie OBS), Anna van den Brandt, Jens Gabriels, Jarno Gerits, Tim de Leuw, Loes Mackus, Orly Metten, Inge Smits en Luuk Verheij (allen Odaschool).

Met jeugdpreens Jeroen II voorop gaat het dit jaar weer een geweldige vastelaovendj worden op Bosseve!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.