Kennismakingsontbijt Politiezone CARMA

Vandaag kwamen de personeelsleden van de toekomstige politiezone CARMA een eerste keer samen voor een gezellig ontbijt. Onder andere burgemeester Jo Brouns van Kinrooi was hierbij aanwezig.

CARMA wordt de nieuwe naam voor de Politiezones van Midden-Limburg en Noordoost-Limburg. De naam werd onlangs bekend gemaakt. Deze naam verwijst onder meer naar Carboon en Maas en kwam als winnaar uit de bus bij een wedstrijd onder de personeelsleden.

Enkele maanden na de bekendmaking van de fusieplannen zitten de voorbereidingen op kruissnelheid. De politiezones hopen in de loop van het voorjaar reeds operationeel samen te werken, en tegen de zomer officieel als nieuwe zone aan de slag te kunnen gaan.

Foto’s: Politie Midden-Limburg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.