Kies voor Sport in Maasgouw: Een groot succes!

Samen met de verenigingen heeft de combinatiefunctionaris sport van de gemeente Maasgouw op 28 december in Maasbracht en 4 januari in Heel ‘Kies voor Sport’ georganiseerd. Dit voor alle kinderen van groep 1 t/m groep 8 in de gemeente Maasgouw. In totaal deden 116 kinderen uit de gemeente Maasgouw aan het project mee.

Sportverenigingen, TV Westa, BC Maasdroppers, Judoclub Heel Ko Arashi, Move on Dance-studio, Badminton vereniging Heel, Handboogschutterij ‘de zonnebloem’, Dance Centre Vision en Gymvereniging Heel kwamen in actie bij ‘Kies voor sport.’

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *