Kirsten Berkx krijgt 10 in liveshow The Voice

Kirsten Berkx uit Echt is door naar de volgende liveshow van The Voice of Holland. In de tweede liveshow van deze editie van de talentenjacht maakte Kirsten grote indruk met haar vertolking van het nummer Birds van Anouk. Van zowel Ali B als Waylon kreeg ze een 8,5. Guus Meeuwis beloonde haar met een 8. Ali B vond het geen ‘toffe’ versie van het nummer. “Maar ik moet je wel een 8,5 geven want je bent zo’n fantastische zangeres”, klonk het commentaar.

Als laatste mocht haar eigen coach, Sanne Hans (Miss Montreal) Kirsten een punt geven. “Hoe jij dit nummer brengt, met zoveel rust en kalmte en zo loepzuiver. Ik word er helemaal gehypnotiseerd door. Je hebt het lef iets te doen wat iedereen hier eigenlijk liever niet doet, zo’n moeilijk liedje. Ik vindt dit echt echt heel goed en daarvoor krijg je een………10!”

De score van 16,94 (gemiddeld 8,75 van de coaches en 8,19 van het publiek) was genoeg om als vierde direct door te gaan naar de volgende liveshow van The Voice Of Holland.

Foto: RTL Nederland

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.