Kivoc in de Vlaamse jeugd champions league

Afgelopen Kerstvakantie betekende ook meteen het 2de luik van de Vlaamse Jeugd Champions League volleybal. Kivoc Kinrooi nam met de U15 Kadetten Jongens deel aan dit tornooi om een rechtstreeks ticket naar de Beker van België te kunnen bemachtigen.

Vrijdag 6 januari werd reeds om 08.00 uur present gegeven in de sporthal te TORHOUT. Dit na een gezamenlijke overnachting te Brugge.

Achtereenvolgens diende gespeeld te worden tegen Knack Roeselare (1-2), Haasrode Leuven (2-0) en Duvel Puurs (2-0).

De jongens van Kivoc werden 2de in hun poule en diende de halve finale te spelen tegen rechtstreekse concurrent Kruikenburg-Ternat. Zat er reeds wat vermoeidheid in de benen? Ondanks het sterke spel verloren onze jongens de match met 2-1. Zo gingen we voor de 3de plaats tegen opnieuw Knack Roeselare. Coach Stijn wilde duidelijk brons uit de brand slepen en coachte zijn team naar een vlotte 2-0 winst. Hiermee was de derde plaats in het tornooi ‘Kerstvakantie’ veilig gesteld.

In het algemeen klassement staat Kivoc op een mooie 2de plaats met 10 punten verschil op leider Kruikenburg-Ternat. Allemaal een dikke proficiat voor het harde werk!

Reeds te vermelden in jullie agenda:

Zaterdag 4 februari ’17: Beker van Limburg Eindronde 2 U15 Jongens TE KINROOI

Zaterdag 25 februari ’17: Beker van Limburg Eindtornooi 3 U15 Meisjes TE KINROOI

Woensdag 5 april ‘17: Kwalificatie tornooi Vlaamse Jeugd Champions League gespeeld TE KINROOI!

Maandag 10 april ‘17: Manche Vlaamse Jeugd Champions League te Ename (Wortegen-Petegem) met deelname van U15 Kivoc Kinrooi

Maandag 17 april ‘17: Beker van Limburg Finale te Maaseik

Zaterdag 22 april ’17: Eindronde U11 Jongens + Meisjes TE KINROOI

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.